Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

КЗП с "Наръчник на мама" и специална приемна за Деня на детето

КЗП с "Наръчник на мама" и специална приемна за Деня на детето

В навечерието на Деня на детето, 1 юни, Комисията за защита на потребителите (КЗП) разпространява електронен „Наръчник на мама”. В него са представени чрез описание и илюстрации най-често забраняваните от контролния орган опасни детски облекла и продукти, свързани с отглеждането на подрастващите.

В навечерието на Деня на детето, 1 юни, Комисиятаза защита на потребителите (КЗП) разпространява електронен „Наръчник на мама”. В него сапредставени чрез описание и илюстрации най-често забраняваните от контролнияорган опасни детски облекла и продукти, свързани с отглеждането на подрастващите.

Поставен е специален акцент върху произтичащите от употребата на тези изделиярискове. В карета са поместени експертни съвети към майките как да избегнат закупуванетона продукти, които могат да навредят на здравето и живота на децата им. Наръчникът може да бъде изтеглен от официалнатаинтернет страница на КЗП.

На 1 юни всеки родител би могъл да се срещне с експерти на КЗП от отдел „Безопасност на стоките” припровеждането на специална изнесена приемна на пл. „Славейков” в София и да получи консултация. Приемната ще бъде официално открита в 10.00ч. отпредседателя Димитър Маргаритов ичленовете на КЗП Константин Арабаджиеви Константин Райков.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега