Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министърът на отбраната откри ново производство на „ТЕРЕМ – Цар Самуил“ в Костенец

Министърът на отбраната откри ново производство на „ТЕРЕМ – Цар Самуил“ в Костенец

„Днес открихме цех за производство на военна продукция, която е особено търсена.", каза министърът на отбраната Димитър Стоянов.

„Днес открихме цех за производство на военна продукция, която е особено търсена. Това ще даде тласък на развитието на „ТЕРЕМ - Цар Самуил“ и на групата „ТЕРЕМ - Холдинг“, но още по-важно е, че се откриват работни места в Костенец“. Това каза министърът на отбраната Димитър Стоянов при откриването на нови производствени мощности на територията на държавното дружество „ТЕРЕМ – Цар Самуил“ ЕООД гр. Костенец. По думите на министъра дружеството може да стане най-голямото предприятие в региона. „Адмирации за ръководството на „ТЕРЕМ“: това е чудесен иновативен подход. Надявам се това производство да бъде доразвито до нови стандарти, каквито има в натовските армии“, подчерта той. 

„Новото производство ще открие допълнително около 30 работни места, което за региона на Костенец е добре“, каза управителят на „ТЕРЕМ – Цар Самуил“ ЕООД Иван Стоянов. По думите му – търсенето на подобна военна продукция е голямо; дружеството има сключени договори, които изпълнява и продължава да разширява и модернизира производството си. Очаква се да се повишат и възнагражденията. „Надявам се много млади хора да намерят своето работно място в нашия завод“, подчерта управителят на „ТЕРЕМ – Цар Самуил“ Иван Стоянов.  

Министърът на отбраната Димитър Стоянов преряза лентата на цеха, където се помещава производството на изделия по метода на шнековане на взривни вещества в корпуса, заедно с изпълнителния директор на „ТЕРЕМ Холдинг” ЕАД Кръстю Кръстев и управителя на „ТЕРЕМ – Цар Самуил” ЕООД Иван Стоянов. На церемонията присъстваха и заместник-министрите на отбраната Теодора Генчовска и Катерина Граматикова. Пред гостите бяха представени дейността и възможностите на дружеството. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега