Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МОН пуска допълнителни YouTube уроци в помощ на зрелостниците

МОН пуска допълнителни YouTube уроци в помощ на зрелостниците

Уроците се фокусират основно върху извеждане на езикови правила, представяне на ключови теми, идеи, мотиви, образи и герои на включени в учебно-изпитната програма творби, илюстриране с примери и задачи.

Образователна поредица от уроци, насочени към подпомагане на подготовката на зрелостниците за изпита по български език и литература, публикува Министерството на образованието и науката в своя youtube канал. Уроците се фокусират основно върху извеждане на езикови правила, представяне на ключови теми, идеи, мотиви, образи и герои на включени в учебно-изпитната програма творби, илюстриране с примери и задачи.

Към заснетите филми от ученици от Националната професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М. В. Ломоносов“ в следващите дни ще се добавят и нови уроци в помощ на подготовката на зрелостниците, информират още от МОН. Те са полезни и за всички, които искат да си припомнят основни правила от граматиката и знакови произведения на българската литература.

Първите 20 видео урока, свързани с провеждането на задължителната матура по БЕЛ, могат да се гледат и на сайта на БНТ. Те се излъчват от 4 май в делничните дни в 11.15 ч. и в 16.15 часа. Останалите 22 урока, които вече се снимат в студиото на БНТ, ще бъдат качени на канала на МОН. Докато бъдат записани всички уроци, сутрешният урок ще се повтаря следобед.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега