Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Образование без граници" през март

"Образование без граници" през март

От 11-ти до 13-ти март 2016 г. в Националния дворец на културата ще се проведе новото издание на международно изложение „Образование без граници”. Събитието е уникална експозиция не само за региона, но и в световен мащаб.

От 11-ти до 13-ти март 2016 г. в Националниядворец на културата ще се проведе новото издание на международно изложение„Образование без граници”. Събитието е уникална експозиция не само за региона,но и в световен мащаб.

Форумът събира на едно място представители на средното ивисшето образование от цял свят и традиционно генерира актуална информация ипубличност за всички участващи страни.Всяко издание на „Образование без граници“ имаоколо 10 000 посетители, които търсят възможности в сферата на средното ивисшето образование, езикови програми, летни училища, работа и пътуване задграница, програми за обмен.

Сред основните участници, които се очаква дапривлекат вниманието, е известният като „люлка на китайската електроннатапромишленост“ – Университетът за електронни науки и технологии на Китай, кактои образователните министерства на Руската федерация и Кипър, които ще предоставятотлични стипендиански възможности.

На изложението участват много българскиучилища и университети, което гарантира на всички млади хора огромен избор нанеподозирани възможности за обучение и реализация в България или чужбина.Изложението започва на 11-ти март с официалнооткриване от 11.00 ч. и ще бъде отворено до неделя. Входът е свободен следпредварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК! 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега