Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шумахер показва "признаци на събуждане"

Шумахер показва "признаци на събуждане"

Михаел Шумахер показва „признаци на събуждане“, съобщава BBC. Според последната информация, шампионът от формула 1 е започнал да идва в съзнание, след като прекара повече от три месеца в състояние на изкуствена кома.

Михаел Шумахер показва „признацина събуждане“, съобщава BBC. Споредпоследната информация, шампионът от формула 1 е започнал да идва в съзнание,след като прекара повече от три месеца в състояние на изкуствена кома.

"Михаел показва прогрес. Намоменти показва, че идва в съзнание и се събужда. Неговата борба е дълга итрудно, но заедно с целия екип в болницата в Гренобъл, ние го подкрепяме и смеизпълнени с надежда, че ще се възстанови“, съобщи пред медиите мениджърът напилота Сабине Кем.

Тя изрази благодарност от иметона семейството на Шумахер за подкрепата и съпричастността. След това допълни,че се въздържа от повече подробности, за да защити „неприкосновеносттана Михаел и неговото семейство и за да може лекарите да работят на спокойствие“.

Припомнямеви, че пилотът от Формула 1 претърпя ски инцидент на 30 декември 2013 година.Заради тежката травма лекарите от клиниката в Гренобъл, където бе настанен той,го поставиха в състояние на изкуствена кома. Въпреки много неблагоприятнипрогнози за бъдещето на Шумахер, явно лечението дава резултат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега