Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Томислав Дончев проведе среща с черноморски кметове

Томислав Дончев проведе среща с черноморски кметове

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев проведе работна среща с кметове на черноморските общини в Бургас. В нея взеха участие зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов, кметовете Георги Лапчев (Царево), д-р Димитър Германов (Приморско), Иван Алексиев (Поморие), Иван Жабов (Средец), Илиян Янчев (Малко Търново), областният председател на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и народни представители.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев проведе работнасреща с кметове на черноморските общини в  Бургас. В нея взеха участие зам.-председателятна ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов, кметовете Георги Лапчев(Царево), д-р Димитър Германов (Приморско), Иван Алексиев (Поморие), Иван Жабов(Средец), Илиян Янчев (Малко Търново), областният председател на ГЕРБ-БургасДимитър Бойчев и народни представители.

По време на форума бяха обсъдениактуални проблеми, свързани с общините, текущи и бъдещи европроекти, развитиена туризма.Томислав Дончев коментира възможностите за развитие нарегиона, кандидатстването по различни оперативни програми, с които да сепривлекат средства.

„Държавата трябва да излезе от това състояние, в коетосе намира в момента. ГЕРБ е доказала, че иска и знае как да работи, прави го ипостига резултати. Винаги сме били в добра комуникация с общините и технитекметове, подкрепяли сме ги в търсене на решение на проблеми от всички сфери”,категоричен бе евродепутатът. Дискутирана бе и темата за публична инвестиционнапрограма „Растеж и устойчиво развитие на регионите", която ощети Бургас ипо която морските общини не получиха финансиране за важни инфраструктурни  проекти.

Кметовете и евродепутатът Томислав Дончев седоговориха по време на срещата за регулярна комуникация по актуални теми. Те се обединиха около конкретни регионалниинициативи относно решаване на проблемите с общинските гори, брегоукрепване поЮжното Черноморие, обезлюдяването на Странджа.

Кметът на Бургас Димитър Николов предложи да се търси европейско финансиране заизграждане на велосипедна мрежа Несебър – Поморие – Бургас- Созопол-Приморско-Царево, както и Бургас-Малко Търново, Бургас-Средец. Подобен проект ще помогне за развитието на алтернативниформи на туризъм като селски, екологичен и културен.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега