Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тошко Йорданов, ИТН: Татяна Дончева е патологичен лъжец

Тошко Йорданов, ИТН: Татяна Дончева е патологичен лъжец

"Истината е, че трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен"

Истината е, че Петър Илиев е повод. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз... това са поводи. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от ИТН. Това заяви в ефира на сутрешния блок "Денят започва" по БНТ председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. След като вчера от "Изправи се БГ! Ние идваме" заявиха, че няма да подкрепят кабинета на ИТН, Тошко Йорданов коментира, че "Татяна Дончева е патологичен лъжец на моменти, откровено".

"Вчера те се заявиха като предатели - това е думата. Тези приказки, които говорят, струват колкото едно голямо нищо. Те плямпаха през цялото време, че искат смяната на Гешев, дълбока съдебна реформа, преизчисляване на пенсиите и когато се стигна до момента, че тези неща могат да бъдат свършени от едно правителство на най-голямата политическа сила в парламента, те предадоха и протеста, и хората, които са гласували за тях", обясни Тошко Йорданов.Един предател не заслужава капка уважение, допълни той."Без нас, във всяко друго политическо формирование за кабинет, им трябва подкрепа от ДПС и ГЕРБ", смята Тошко Йорданов.

"Истината е, че трябва да се отиде на избори, ако този кабинет не бъде подкрепен. Нямам никаква представа какви са шансовете този кабинет да мине. В момента всичко е в ръцете на "Демократична България". От тях зависи", допълни той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега