Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Янев: Напускането на хора от "Български възход" е оздравителен процес

Янев: Напускането на хора от "Български възход" е оздравителен процес

Относно предоставянето на военна помощ за Украйна, лидерът на „Български възход” заяви, че преди всичко националният ни интерес е да не пострадат отбранителните ни способности

В 48-ото НС коалиция „Българския възход” апелираше за диалог и взаимодействие между партиите и решения в интерес на българските граждани. Това заяви в студиото на „Събуди се” лидерът на партия „Български възход” Стефан Янев. Той коментира и хората, които напуснаха редиците на партията му. „Тръгнаха си хора, чиито лични амбиции се различават от конкретните идеи и програми на партията. Те са достатъчно ясни и конкретни”, заяви Стефан Янев и отрече това да е лидерска грешка.

Кандидатът за депутат нарече процеса „оздравителен”. „Въпросът с инфлацията е един от важните въпроси, по които ние смятаме, че трябва да има разговор в обществото и съответно ние от ПП БВ предлагаме конкретни мерки”, заяви Янев. Те включват борба с картелите, така че да се запази целостта на пазара и пазарните принципи, уточни политикът.

Лидерът на БВ коментира и възможността Паметникът на Съветската армия да бъде преместен. „Да вземем етимологията на думата „паметник”. Това е паметта. Историята – хубава или лоша, се е случила по определен начин. Ако ние имаме такова нихилистично отношение към нашата собствена история, ние сме на път да пренапишем цялата си история и да останем  без история”, заяви Янев. По думите му паметниците трябва да се оценяват с техните положителни и отрицателни страни, но трябва да останат. Темата се политизира предизборно, категоричен е кандидат-депутатът.

Относно предоставянето на военна помощ за Украйна, лидерът на „Български възход” заяви, че преди всичко националният ни интерес е да не пострадат отбранителните ни способности. „Това е логиката. Ние като държава трябва преди всичко да се грижим за собствения си отбранителен капацитет, да го надграждаме, тъй като с години не сме го правили системно”, коментира той.Стяфан Янев е категоричен, че ще бъде сформиран редовен кабинет в рамките на следващия парламент и заяви готовност от партията му да работят в тази насока. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега