Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Виолета Комитова: Българският гражданин за нас е ценност №1 /Видео и снимки/

Виолета Комитова: Българският гражданин за нас е ценност №1 /Видео и снимки/

Водачът на листата на партия „Български възход“ във 2 МИР в Бургас Виолета Комитова избра 8-ми март, за да даде официален старт на предизборната кампания

От ПП „Български възход“ във 2 МИР избраха днешния 8-ми март, за да дадат официален старт на предизборната си кампания. От морския град водачът на листата Виолета Комитова бе категорична, че „Български възход“ ще се бори за съхранението на семейните ценности и българското в тях. Тя заяви, че „Български възход“ няма да води агресивна кампания, а ще акцентира на ежедневните нужди на избирателите.

"Щастлива съм, че съм обградена от една много мощна група от хора, които споделят ценностите на „Български възход“. А те са – род, семейство, родина, език, култура, история, консервативни ценности, благодарение на които е имало, има и ще има българска нация. Избрахме датата 8-ми март, за да поздравим и българските жени, тъй като благодарение на тях са се раждали, раждат се и ще се раждат българи и ще пребъде българската нация. Използвам повода да поздравя всички български жени, които гледат семейства, деца, съпрузи, майки, а освен това и работят и имат съществен принос към българската икономика. Българската жена стои в основната на основния добродетел – българското семейство. 

Ние ще водим конструктивна кампания, без лъжливи обещания и фалшиви надежди. Искаме да бъдем различни от другите партии. За нас не е важно с какво и как да излъжем избирателите, за нас е важно да правим неща, които са реалистични и които помагат България да се превърне в едно по-добро място за живеене. В центъра на нашите добродетели стои българският човек. Българският гражданин за нас е ценност номер едно. Всички наши действия ще бъдат посветени в негово име и негова чест. 



В този хубав ден се обръщам към всички българи, към всички граждани, които споделят ценностите на „Български възход“ – род, родина, семейство, език; към всички млади хора, които са решили, желаят да живеят, работят и създават семейство в България. Тези групи българи са нашата основна ценност, нашата таргет група, хората, които крепят българската нация. Обръщам се към всички тези хора да се вгледат в ценностите на „Български възход“. Естествено, искам да помоля и всички останали граждани да се явят на избори и да гласуват без значение за кого, тъй като това е основна ценност на демокрацията и основен път, по който в Народното събрание може да има повече представителност на българския народ. Откривам кампанията на „Български възход“. Искам да ви кажа, че много често ще слушате любимата ми песен „15 лалета“ на Мими Иванова, тя е посветена и на 8-ми март. Да живее България!“

Запитана за множеството кризи, в които се намираме, Комитова отговори така: „Основната криза, в която живеем е кризата, наречена несигурност. Това е икономическа несигурност, където се вписва спекулата и поскъпването на храните. Много пъти съм казвала, че не можем да допуснем в европейска държава, каквато предираме да сме, да има гладни българи. Тук влиза и несигурността по границата и темата с мигрантите. Имаме и енергийна несигурност с влошените доставки на газ. Имаме и Ковид несигурност.

Към всичко това се добави и несигурност, която идва от войната в Украйна. Тази несигурност е много сериозно предизвикателство пред нашето общество. Непрестанно искам да попитам нашите политици: ако, партньорите ни от НАТО поискат да изпратим жива сила в Украйна, кой политик ще приеме такова решение? Не мога да си представя български мъже и жени, млади хора, които ще се бият за българската демокрация на територията на Украйна. Затова ние искаме да се борим за мир, не за война. Никой не печели от тази война. Украйна ще бъде разрушена и 30 години ще се съгражда. Русия вече е в икономическа депресия. Затова ние ще се борим за мир по всички възможни начини. В историята никой не е излизал победител от война. В момента се намираме в ситуация, в която Украйна не може да загуби, а Русия не може да победи. Това ще продължава много дълго, а цената я плащаме всички ние“. 

След нея думата взе и Стоян Грозев, който е втори в кандидат-депутатската листа на партията във 2 МИР Бургас. 

„Първо честит празник на всички дами. Аз, ако мога да продължа думите на г-жа Комитова, за нас основната ценност е запазване на семейството. През последните месеци и години виждаме една деградация в това отношение и навлизане на различни външни влияния, на които категорично се противопоставяме. Ще водим позитивна кампания, няма да чуете от нас нападки към нашите опоненти. Ще бъдем по-агресивни към гражданите и ще ги призоваваме да излязат да гласуват, защото сред тях има голямо нежелание да отидат до урните. Ще направим всичко възможно да изкараме максимален брой хора, независимо с коя бюлетина ще гласуват. Дори „Не подкрепям никого“ също е избор“, коментира Грозев. 




--------
Платена публикация!

Публикувахте от PoligrafF.net в Сряда, 8 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега