Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Студенти подаряват "срещи с театъра" на деца, лишени от родителска грижа

Студенти подаряват "срещи с театъра" на деца, лишени от родителска грижа

Студентите от Университет „ Проф. д-р Асен Златаров“ продължават инициативата "Подай ръка, подари усмивка". Акцентът в благотворителната акция ще бъде срещата на младежите от социалните институции с театралното изкуство. Проявата „Подай ръка, подари усмивка“ цели да помага на бургаските деца, лишени от родителска грижа, както и на децата с увреждания, настанени в специализираните заведения на територията на общината.

Студентите от Университет „ Проф. д-р Асен Златаров“продължават инициативата "Подай ръка, подари усмивка". Акцентът вблаготворителната акция ще бъде срещата на младежите от социалните институции стеатралното изкуство. Проявата „Подай ръка, подари усмивка“ цели да помага на бургаските деца,лишени от родителска грижа, както и на децата с увреждания, настанени вспециализираните заведения на територията на общината.        

„Изкуството е спасение. Според нас, възможността децата да се откъснат зачас-два отежедневието си и  да се докоснат доразлични истории чрез актьорите на сцената е незабравимо изживяване. Надявамесе да им създадем положителни емоции. Най-малките ще заведем на Куклентеатър“, споделят студентите от Управителния съвет на ВУЗ-а.          

Кампанията е насочена къмобщо 178 деца и младежи, ползващи специализирани грижи в Центровете занастаняване от семеен тип, Защитените жилища, Дневните и Кризисните центрове натериторията на Бургас.          

Всеки може да стане част отидеята, която ще продължи и през месец декември. Играчки, детски книги,образователни пъзели, приказки на DVD и аудио носители могат да се оставятопаковани на партера в бл.№1, стая 316 на студентските общежития на Университет"Проф. д-р Асен Златаров". 

През март 2015 годинабургаските студенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ стартираха първатаблаготворителна акция от поредицата „Подай ръка, подари усмивка“. Тогаваакцентът бяха приказки и популярни разкази, които студентите и техни приятелилично разказваха при срещи с децата и младежите от центровете. Инициативата "Подайръка, подари усмивка" се реализира с подкрепата на Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега