Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

22-рата Кандидатстудентска борса идва в Бургас на 18 и 19 март

22-рата Кандидатстудентска борса идва в Бургас на 18 и 19 март

Макар и далеч, месец май и завършването вече надничат иззад ъгъла за дванадесетокласниците, които ще трябва не само да изберат тоалети за балната вечер, но да положат зрелостни изпити и да вземат решение дали и къде да продължат образованието си.

Макар и далеч, месец май и завършването вече надничат иззад ъгъла за дванадесетокласниците, които ще трябва не само да изберат тоалети за балната вечер, но да положат зрелостни изпити и да вземат решение дали и къде да продължат образованието си. За 22-ри път изложението "Кандидатстудентска борса" ще събере на едно място почти всички висши училища на едно място, за да помогне в избора на абитуриентите и техните семейства.

Изложението ще се проведе в София и още 8 града в страната, сред които и Бургас, между 18 февруари и 24 март. В крайморския град борсата ще се състои на 18 и 19 март, както обикновено, в изложбена зала и фоайето на Младежки културен център /сградата се намира на ул. “Гладстон” 39/. 

Преди да пристигне Бургас, изложението ще гостува в София, Пловдив, Монтана, Велико Търново, Добрич и Варна. Кандидатстудентската борса в 7-мия поред град ще бъде отворена и ще приема посетители между 10 и 18 часа на 18-и и между 9 и 14 часа на 19-и март, след което ще потегли към Хасково.

На двудневното изложение кандидат-студентите и техните родители ще имат възможност да се запознаят с изискванията за прием във висшите училища, ще получат информация, консултация и съвет от представители на висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване, за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки. Ще имат възможност да получат кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега