Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бареков призова лидерите на "старите" партии на дебат

Бареков призова лидерите на "старите" партии на дебат

Николай Бареков - лидерът на „България без цензура“, призова ръководителите на т. нар. от него „стари“ партии – Сергей Станишев, Бойко Борисов и Лютви Местан на „Лидерски дебат за развитието на България“. Според него подобен публичен форум е необходим за информирания избор на българските граждани.

Николай Бареков - лидерът на „Българиябез цензура“, призова ръководителите на т. нар. от него „стари“ партии – СергейСтанишев, Бойко Борисов и Лютви Местан на „Лидерски дебат за развитието наБългария“. Според него подобен публичен форум е необходим за информирания изборна българските граждани.

Идеята на Бареков е дебатът да севоди извън София. Предложението му е срещата да се състои в Добрич на 22 април,Харманли - на 27-ми, Видин - на 8-ми май или в Смолян, на 15-ти май. Точниятрегламент и условия, щели да се договорят между четиримата партийни лидери.

„Българите заслужават да чуяткаква е визията на председателите на най-големите политически партии заразвитието на образованието, здравеопазването и икономиката. (...) Важно е българите да узнаят каква е позицията напартиите за изравняването на стандарта на българските региони със София, защотопо настоящем хората от страната плащат еднакви данъци със столичани, нополучават три пъти по-лошо качество на инфраструктурата и публичните услуги“, заявява Бареков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега