Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаска грация спечели контролното на националките за девойки

Бургаска грация спечели контролното на националките за девойки

Бургаските грации се представиха отлично по време на първото за годината контролно състезание на националния отбор по художествена гимнастика, който се подготвя за Европейското първенство през юни. 14-годишната Полина Иванова от клуб "Черноморец", с лична треньорка Рада Вражева, зае първото място при девойките старша възраст, в конкуренцията на още 11 момичета.

Бургаските грации се представиха отлично по време на първото за годината контролно състезание на националния отбор по художествена гимнастика, който се подготвя за Европейското първенство през юни. 14-годишната Полина Иванова от клуб "Черноморец", с лична треньорка Рада Вражева, зае първото място при девойките старша възраст, в конкуренцията на още 11 момичета.

Полина събра 58,100 точки в многобоя. След талантливата бургазлийка се наредиха Галатея Герова от "Тракия Елит" - Пловдив с 56,133 точки, Йоана Николова от "Чар ДКС" - Варна с 55,566 точки и т.н. 

При жените, две от общо осемте националки са от Бургас. Мария Матева от клуб "Олимпия 74", с лична  треньорка Петя Монева се класира на второ място на контролното с  64,750 точки. Победителката Невяна Владинова от "Левски" завърши с минимална преднина и сбор от  64,900 точки. Другата бургаска представителка при жените, 15-годишната Ерика Зафирова, също от клуб "Олимпия 74", остана четвърта с 63,100 точки. 

Следващото контролно състезание на националките е на 10 февруари. Най-добрите, а сред тях със сигурност ще попаднат Полина Иванова при девойките и Мария Матева при жените, ще участват на изключително силния международен турнир "Гран При" в Москва в края на февруари.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега