Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За 30 дни затуптяло Сърцето на ДГ "Пинокио", създадено от бургаски татко

За 30 дни затуптяло Сърцето на ДГ "Пинокио", създадено от бургаски татко

Вижте историята на Сърцето, което събира добротата на децата от ДГ "Пинокио".

30 дни отнема на Петко Драганов да изработи сърцето, което от вчера събира в себе си добротата на децата от Детска градина "Пинокио", техните родители и обучители. Бургаският татко, който работи като автомонтьор, успява да сглоби сърцето съвсем сам, след работно време. Отделя по някой друг час от вечерите си, понякога в компанията на жена си и детето си, и за около месец успява да приключи с работата по него.

Това сподели самият той пред "PoligrafF". По думите на Драганов, идеята била на съпругата му Ана. Двамата отдавна се стараят да събират разделно отпадъците у дома и да възпитават същото отношение и у 3-годишния си син, който е възпитаник на детското заведение.

Така се родила и идеята за Сърцето. Инициативата, която придобива все по-голяма популярност не само в "родния си" Бургас, но и в цялата страна, много допада на младите родители, тъй като съчетава в себе си екологичната философия и начин да се подпомогне благородна кауза.

Решават да дарят сърцето на детската градина, където се грижат за малкото им момче. Слънчевият жълт цвят избират семейство Драганови, като нюансът е одобрен и от директорката на детската градина.

Сърцето бе официално открито в сряда, в присъствието на зам.-областния управител на Бургас Севдалина Турманова, директорът "Образование" в Общината Веселина Таралова и кмета на Меден Рудник - Магдалена Манолова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега