Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пулев срещу Кличко - мачът на годината

Пулев срещу Кличко - мачът на годината

100 милиона души от цял свят се очаква да се заковат пред малкия екран в полунощ българско време, за да гледат боя на годината между Кобрата и Стоманения чук. 150 телевизии ще излъчват директно сблъсъка на ринга между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Двубоят за световната титла на IBF събира 15 000 в зала "О2 Арена" в Хамбург.

100 милиона души от цял свят се очаква да се заковат пред малкия екран в полунощ българско време, за да гледат боя на годината между Кобрата и Стоманения чук. 150 телевизии ще излъчват директно сблъсъка на ринга между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Двубоят за световната титла на IBF събира 15 000 в зала "О2 Арена" в Хамбург.

Кличко не познава вкуса на загубата вече 10 години. Интересът към срещата е огромен в световен мащаб. Прогнозите на букмейкърите са за успех на Кличко, но мнозина боксови специалисти дават сериозни шансове на Кобрата. Пулев ще получи 1,4 милиона евро за мача, а Кличко ще грабне 5,7 милиона. Един от най-добрите съдии в бранша ще реферира двубоя. Той е затворнически надзирател и се казва Тони Уийкс.

Цяла България ще будува пред телевизорите с надеждата да се повтори лудото американско лято от 1994 г. Милиони ще тръпнат пред телевизорите в очакване да удари първият гонг на мача някъде към полунощ. Дългоочакваният сблъсък ще се излъчва пряко по Нова телевизия. Студиото започва в 23,00 часа с водещ Емил Здравков. Битката ще се излъчва и онлайн на сайта Gong.bg.

Пред германската медия Spox Кубрат даде любопитно интервю. Кобрата сподели мнение, че предимството на Влад по отношение на ръста няма да му попречи, а напротив - може дори да му помогне. "Височината на Владимир не е проблем за мен, дори напротив - мисля, че е нещо позитивно. Така той е още по-лесен за удряне, защото по-трудно може да избяга. Когато опонентът ти се движи твърде много, бързо може да загубиш интерес", сподели Пулев.

Българинът коментира и изказването на Владимир Кличко отпреди време, че е "твърде зелен", за да се противопостави на световния шампион. "Това ме мотивира допълнително, но и трябва да призная, че се посмях на казаното. Честно казано, бих предпочел да бъда твърде "зелен", отколкото твърде стар. Времето на Кличко изтича, сигурен съм в това. "Не мога да говоря за тактиката си, защото в противен случай няма да е изненада. Но повярвайте ми - Кличко няма да очаква това, което ще му предложа тактически. Той може да бъде победен. Пример за това е мачът му с Повектин. Успях да открия много слабости в Кличко, които може би не са видими за публиката. Разликата ще бъде направена при играта с крака. За да бъдеш световен шампион, трябва да намериш перфектен баланс между ум и сърце. Мисля, че аз мога да предложа именно подобна комбинация", добави Пулев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега