Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Радев и Тръмп разговаряха в Париж

Радев и Тръмп разговаряха в Париж

Те са във Франция по случай 100 години от края на Първата световна война.

Българският президент Румен Радев и американският му колега Доналд Тръмп разговаряха в Париж, в рамките на посещението си във връзка с Парижкия форум за мир и отбелязването на 100 години от края на Първата световна война. Това е една от няколкото неформални срещи на държавния глава във френската столица.

По време разговора си, Радев и Тръмп са разменили информация по въпроси, свързани със сигурността, икономическото сътрудничество и образованието, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

"Да обединим надеждите си, вместо да противопоставяме страховете си". Това заяви френският президент Еманюел Макрон пред световните лидери в рамките на специалната церемония днес, предава БНТ.

В събитието в Париж участват ръководители на международни организации и държавни и правителствени ръководители от десетки държави от цял свят, сред които генералният секретар на ООН Антонио Гутериш, генералният директор на ЮНЕСКО Одри Азуле, председателят на Европейския парламент Антонио Таяни, президентът на САЩ Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел и много други.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега