Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тереза Мей: Отстраняването ми няма да помогне за Брекзит

Тереза Мей: Отстраняването ми няма да помогне за Брекзит

Лейбъристите няма да подкрепят така съставеното споразумение.

"Отстраняването ми няма да помогне за Брекзит", категорично заяви британският премиер Тереза Мей. Тя посочи, че предстои тежка седмица на преговори за финализирането на сделката по развода на Обединеното кралство с Европейския съюз.

Припомняме Ви, че първата чернова на споразумението бе финализирана само преди дни. Тя е с обем 585 страници и определя бъдещите взаимоотношения между Лондон и Брюксел. Официалният “развод” между двете страни на сделката ще настъпи на 29 март 2019-а година.

Според споразумението обаче Обединеното кралство ще остане част от свободния пазар на ЕС до декември 2020. До тогава ще се налага и поданиците му да се подчиняват на европейското законодателство. Това е и срокът, в който ОК и ЕС ще трябва да изгладят всички подробности, свързани с бъдещото търговско споразумение.

Недоволството от сделката стана ясно още в първите часове, в които четирима високопоставени лица в британското правителство подадоха оставки. Опасенията за бизнеса и икономиката на Обединеното кралство при неизгодните за страната условия на Брекзит станаха причина за искане на вот на недоверие към кабинета на Тереза Мей.

Лейбъристите скочиха, че биха могли да получат по-добри условия за Великобритания и поискаха Мей да се откаже. Тя обаче посочи, че разклащането на политическата стабилност на Острова няма да бъде в интерес на страната, дори напротив. Опозицията е категорична, че няма да подкрепи така съставеното споразумение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега