Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Черноморец" приключи сезона със загуба

"Черноморец" приключи сезона със загуба

Отборът на "Черноморец" - Бургас загуби от "Локомотив" София с 2:1 в последния си мач за този футболен сезон. Както знаете, бургазлии отпаднаха от елитната група и догодина отборът ще се подвизава във втория ешелон.

Отборът на "Черноморец" - Бургас загуби от "Локомотив" София с2:1 в последния си мач за този футболен сезон. Както знаете, бургазлииотпаднаха от елитната група и догодина отборът ще се подвизава във втория ешелон.

Гостите от София откриха резултата в 35-та минута чрезДимитър Илиев, който получи топка в наказателното поле и стреля точно за 1:0.Само две минути по-късно „акулите“ изравниха със страхотно попадение. МилчоАнгелов се откъсна от защитата на гостите, намери топката по въздуха и с многохубав параболичен удар възстанови равенството.

Победното попадение за Локомотив София дойде в 57-таминута, когато Марко Ранджелович направи задна ножица и заби топката в мрежатана Живкович. Бургазлии имаха няколко добри възможности да изравнят, катонай-добрата от тях бе напречната греда, която нацели Милен Василев, следизпълнение на пряк свободен удар.

"Черноморец" - Бургас приключва този футболен сезон на 11-томясто във временното класиране с актив от 44 точки. За съжаление тази позицияне дава възможност на бургаския тим да се състезава догодина в елитната групана родния шампионат.

Треньорът на "Акулите" -ДимитърДимитров коментира: "За този мач събрахме едва 11 футболисти. По някаквипричини доста хора имаха проблеми, затова ми е трудно да коментирам тозидвубой. За мен след мача с Берое, нашият отбор просто не съществуваше.“

Димитров пое ангажимент да оповести решението си дали ще остане в отбора след 15-и май. Той изрази готовност да остане с тима, въпреки отпадането му в по-ниска група.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега