Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитров: Излизам от изборната надпревара с чисто име и съвест

Димитров: Излизам от изборната надпревара с чисто име и съвест

Макар 4 064-те гласа в негова подкрепа да не му осигуриха поста на градоначалник, директорът на "Слънчев бряг" АД заяви, че излиза от надпреварата с чисто име и съвест и не смята да се отказва от работата си за развитието на общината.

Кандидатът за кмет на община Несебър Златко Димитров спечели симпатиите на 29,16% от гласоподавателите. Макар 4 064-те гласа в негова подкрепа да не му осигуриха поста на градоначалник, директорът на "Слънчев бряг" АД заяви, че излиза от надпреварата с чисто име и съвест и не смята да се отказва от работата си за развитието на общината.

Предлагаме на вниманието Ви изявлението на Димитров след края на Местни избори 2015*:

"Днес,

Искам преди всичко да благодаря от сърце на всеки един оттези 4 064 жители на община Несебър, които гласуваха за мен и ми дадоха своетодоверие. Знам, че всеки един от тези гласове е честен, изисквал е кураж,свободна воля и е зареден с много надежди и положителна енергия за по-добробъдеще за община Несебър.

Искам да благодаря на всеки един от Вас и да Ви уверя,че въпреки финалния резултат, гласът ви не е е бил напразен. Това е глас „ЗА“конструктивен коректив в полза на по-доброто управление на община Несебър. Гласза възможностите за постигане на по-добри резултати. И се надявам, че всекиедин от тези гласове ще бъде отчетен и взет под внимание в управлението презследващите четири години.

Поздравявам г-н Николай Димитров със спечелването натретия му кметски мандат. Пожелавам му искрено успешна работа в полза на всичкихора в община Несебър, защото те заслужват най-доброто.

Излизам от изборната надпревара по начина, по койтовлязох - с чисто име и съвест и имам твърдото намерение да продължа да работя заразвитието на общината, както съм го правил по един или друг начин през целияси съзнателен живот. 

С уважение,

Златко Димитров"


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега