Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев стана "Кмет на гражданите"

Иван Алексиев стана "Кмет на гражданите"

Кметовете на Поморие, Луковит и Варна бяха отличени в категория „Кмет на гражданите“ в конкурса "Кмет на годината 2015". Наградата бе връчена от изпълнителния директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.

Кметовете на Поморие, Луковит и Варна бяха отличени в категория „Кмет на гражданите“ в конкурса "Кмет на годината 2015". Наградата бе връчена от изпълнителния директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.За малка община бе отличен кметът на община Луковит Иван Грънчаров, за средна община кметът на Поморие Иван Алексиев, а за голяма община, кметът на Варна Иван Портних.

"Замен тази награда е огромна чест, но и огромна отговорност. Това е признание завсички служители от общинска администрация Поморие, за огромния труд, койтоположиха през тези четири години, но и голямо признание за гражданите на гр.Поморие и община Поморие. За да бъде един кмет успешен и да е удовлетворен отработата си, трябва да е постоянно сред хората и до хората – в хубави и в лошимоменти, в радост и в болка. Ние в Поморие постигнахме това. Заедно сгражданите на Поморие изстрадахме, но успяхме за завършим качествено и в срокнай-големия проект за града ни – водния цикъл на Поморие, на стойност 96 млн.лева. Затова тази награда е за гражданите на Поморие. Благодаря им затърпението, доверието и подкрепата, която получавам всеки ден от тях.”, казакметът Иван Алексиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега