Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Незаконните обекти в Слънчев бряг останаха непокътнати

Незаконните обекти в Слънчев бряг останаха непокътнати

Макар крайният срок, поставен от „Слънчев бряг“ АД, да изтече, незаконните обекти в комплекса продължават да стоят. Дружеството определи 15-и май като крайна дата за приключване на процедурата по премахването им от комплекса. Уви, това не се случи и по всяка вероятност курортното градче и тази година ще посрещне сезона със стотици сергии.

Макар крайният срок,поставен от „Слънчев бряг“ АД, да изтече, незаконните обекти в комплексапродължават да стоят. Дружеството определи 15-и май като крайна дата заприключване на процедурата по премахването им от комплекса. Уви, това не сеслучи и по всяка вероятност курортното градче и тази година ще посрещне сезонасъс стотици сергии.

„Процедурата не върви.Това е. Просто не върви. Всъщност само ние сме премахнали обектите си отцентралната алея. Останалите си стоят“, обясни пред PoligrafF.net директорът на „Слънчев бряг“ АД – Златко Димитров.

Припомняме ви, че катодържавно дружество, АД-то реши да даде пример като премахне своите павилиони,макар те да бяха напълно законни. Освен това, те са сред малкото източници наприходи. Въпреки това, като жест на добра воля, управата демонтира обектите си,за да покаже колко по-добре изглежда курортният комплекс без сергии ипавилиони.

„В момента водимразговори с министерството, то пък с РДНСК и ДНСК, както и с Община Несебър, норезултат няма. Нещата остават на фаза писма“, коментира още Димитров. Въпреки множествотосигнали, „писма“ и списъци, незаконните обекти продължават да растат на брой. При проверки на територията на курорта„Слънчев бряг” АД е констатирало над 700 незаконни търговски обекта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега