Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отлично представяне и две титли за таекуондистите ни в Румъния

Отлично представяне и две титли за таекуондистите ни в Румъния

В класирането при мъжете България е на първо място, а в цялото генерално класиране, българските таекуондисти заеха трето място.

Четиримата български таекуондисти, които ще вземат участие на Световното първенство за мъже и жени в Мексико само след седмица, се представиха отлично на един от най-старите международни турнири Dracula Open G2 в Румъния. 

Калоян Бинев в кат. до 74кг., постигна пет последователни успеха за да грабне категорично златния медал. Бинев стартира с победи над представители на Гърция, Турция, Молдова , САЩ, за да се изправи на финала срещу таеуондист от Испания. Той също така бе определен и за най-добър състезател при мъжете на турнира. 

Митко Джорджев в кат. до 68кг. също бе в отлична серия, но на финала неговият противник го изрита непозволено, което не бе забелязано от реферите и в крайна сметка Джорджев взе сребърен медал.

При жените българката Селен Гюндюз в кат. до 49 кг. взе златния медал, след като записа четири категорични победи. На финала тя се изправи срещу представителка на САЩ. И в двата рунда българката игра отлично, особено във втория рунд, където записа категорична победа с 6:0 точки. Това и позволи да се окичи със златния медал, а също като Калоян бе определена за най-добра състезателка при жените. 

Другата наша представителка в същата категория Николет Костова игра отлично, но за съжаление се класира на 3-то място.

В класирането при мъжете България е на първо място, а в цялото генерално класиране, българските таекуондисти заеха трето място. След това отлично представяне, четиримата българи заминават за Световното първенство за мъже и жени в Мексико, което започва на 13 ноември.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега