Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"12 Years a Slave" грабна "Златен глобус" за най-добра драма

"12 Years a Slave" грабна "Златен глобус" за най-добра драма

„12 Years a Slave“ грабна „Златен глобус“ за най-добра драма. Филмът на Стив Маккуин, базиран на действителен случай, се пребори с „Гравитация“ и „На пълна газ“, попълвайки колекцията си с още една награда.

„12Years a Slave“ грабна „Златен глобус“ за най-добрадрама. Филмът на Стив Маккуин, базиран на действителен случай, се пребори с „Гравитация“и „На пълна газ“, попълвайки колекцията си с още една награда.

Най-добър драматиченактьор се оказа Матю Макконъхи с ролята си „Dallas Buyers Club“, а в комедията явно най-добре се е представил Лео диКаприо („Вълкът от Уолстрийт“). Що се отнася до дамите, приза за драматичнаактриса получи Кейт Бланшет за играта си в „Син Жасмин“, а този за комедия –Ейми Адамс („Американска схема“). Режисьорът Алфонсо Куарон взе"Златен глобус" за "Гравитация".

Наградите „Златенглобус“ традиционно дават началото на „сезона на червените килими“ в киносвета.В края на седмицата ще бъдат обявени номинациите за Оскарите, а Наградите наАкадемията ще бъдат раздадени на 2-ри март.

Наградите “Златен глобус” се връчват в 25 категории - 14 в кино и 11 в телевизионни - плюс почетното отличие за цялостен принос.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега