Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тереза Мей: Трудни времена ни очакват след Брекзит

Тереза Мей: Трудни времена ни очакват след Брекзит

Тя подчерта, че гражданите на Обединеното кралство не могат да очакват "безоблачно плаване" след приключване на процедурата по развод с ЕС.

"Великобритания трябва да се подготви за трудни времена, след като страната напусне Европейския съюз", коментира британският премиер Тереза Мей в първото си обширно телевизионно интервю, откакто зае поста. Тя подчерта, че гражданите на Обединеното кралство не могат да очакват "безоблачно плаване" след приключване на процедурата по развод с ЕС.

Британският премиер подчерта, че преговорите няма да стартират преди 2017 година, а правителството ще се стреми те да преминат възможно най-плавно. По думите й, предсрочни избори засега не се планират, тъй като в следващите месеци страната ще се нуждае най-вече от стабилност и политическо равновесие.

"В момента икономическата статистика е благоприятна. По-добра, отколкото експертите прогнозираха. Но няма да се преструвам, че ни очаква безоблачно плаване. Мисля че трябва да се подготвим за това, че ни очакват трудни времена. Но въпреки това аз съм оптимист - Великобритания ще преуспее с напускането на Европейския съюз", зарече се Мей.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега