Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Брюксел и Париж остават без заря в новогодишната нощ

Брюксел и Париж остават без заря в новогодишната нощ

След терористичните атаки през ноември, две европейски столици ще останат притихнали тази вечер. Властите в Брюксел и Париж отмениха традиционните фойерверки в новогодишната нощ, заради опасения от нови терористични атаки.

След терористичните атаки през ноември, две европейски столици ще останат притихнали тази вечер. Властите в Брюксел и Париж отмениха традиционните фойерверки в новогодишната нощ, заради опасения от нови терористични атаки, предава Ройтерс.

В Париж все пак ще има светлинно шоу край Триумфалната арка, но то ще бъде далеч по-кратко. Една от целите е да се намали тълпата от хора, която традиционно се струпва в централните части на френската столица. Другата е да се избегне замаскирането на взривни атаки от шумните звукови ефекти на зарята.

Същото се отнася и за Брюксел, където само преди няколко дни бяха заловени нови двама предполагаеми терористи, за които се смята, че са участвали в подготовката на атентат в белгийската столица.

Около 11 000 войници, полицаи и служители на спешните центрове ще работят в новогодишната нощ, за да подсигурят безопасността на населението в Париж. Властите във френската столица обявиха и рестрикции върху продажбата на алкохол.

"Взехме решение тази година празничната нощ да премине под знака на трезвеността и обединението", заяви кметът на Париж - Анн Хидалго. Продажбата на фойерверки и употребата им ще бъде забранена в парижкия регион, както и продажбата на алкохол и стъклени бутилки с напитки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега