Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обезобразен от брадва иска 120 000 лева обезщетение от нападателя си

Обезобразен от брадва иска 120 000 лева обезщетение от нападателя си

Обезобразен от брадва иска 120 000 лева обезщетение от нападателя си. Делото вече е влязло за разглеждане от Бургаски окръжен съд като наказателен процес с частен обвинител. По делото ще бъдат разпитвани 11 свидетели и две вещи лица. Днес пред съдебния състав се явяват 8 от тях, а през следващите два дни предстоят разпити на още 9 свидетели и 3 вещи лица.

Делото вече е влязло за разглеждане от Бургаски окръжен съдкато наказателен процес с частен обвинител. По делото ще бъдат разпитвани 11свидетели и две вещи лица. Днес пред съдебния състав се явяват 8 от тях, а презследващите два дни предстоят разпити на още 9 свидетели и 3 вещи лица.

Според обвинителния акт, бащата на пострадалия вечерял наулицата, когато по нея преминал с висока скорост автомобил и напръскал с водаот падналия преди това дъжд него и храната му. Мъжът разпознал, че колата е собственостна подсъдимия и отишъл до дома му, за да се оплаче. Подсъдимият отговорил, чене е шофирал той.

Между двамата възникнала разправия, в която подсъдимият и негови близкисе нахвърлили върху бащата на пострадалия. Свидетел на инцидента съобщил насина какво се случва и той пристигнал на мястото. Обвинителният акт посочва, чеслед като попитал, защо са били баща му, получил удар с острата част на брадвав лицевата част на главата върху лявата част на челото и лявото око.

В следствие на удара, мъжът получил проникващо вчерепната кухина нараняване и обезобразяване на лицето с разстройство завинагина сетивен оран (слепота с ляво око). До смъртта на пострадалия не се стигнало,поради независещи от волята на дееца причини.

В съда пострадалият претендира за 1440 лв. обезщетение запричинени имуществени вреди и 120 000 лв. за неимуществени вреди.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега