Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов парк ще бъде изграден в Поморие

Нов парк ще бъде изграден в Поморие

Общинският съвет на Поморие взе решение за изграждането на нов парк в града. Той ще бъде разположен между улиците «България», «Княз Александър Батенберг» и «Митрополит Климент».

Общинскиятсъвет на Поморие взе решениеза изграждането на нов парк в града. Той ще бъде разположен между улиците«България», «Княз Александър Батенберг» и «Митрополит Климент».

Целта на общината е да бъде създадена паркова среда замногобройните нови жилищни сгради, които вече са изградени в местността, кактои да подобри цялостния облик на Поморие.Общата площ на парка е над 6 000 кв.м, което го прави място със сериозенпотенциал за превръщане в предпочитано място от жителите и гостите на Поморие.

В парка ще има нова озеленена  зона,  множество дървета, съоръжения за игра надецата и места за отдих и разходка.Следприключване на процеса по облагородяване на парка и завършването настроителните работи на проекта Айвазовски парк (ГрийнЛайф), разположен внепосредствена близост, кварталът ще придобие изцяло нов облик. Очаква се долятото на 2015 г. всички жители на тази част на Поморие, както и техните гости,да се радват на една по-добра, зелена и чиста обкръжаваща среда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега