Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиера на българския тийн филм Бягай на 21 април в Бургас

Премиера на българския тийн филм Бягай на 21 април в Бургас

Да избягаш от дома си, защото брат ти е откраднал парите, които събираш за фотоапарат, да качиш в колата си първия закъсал на пътя, да целунеш гаджето му и да откриеш в джоба си часовник, причина за убийство. Да се влюбиш в готино русо момиче, което издирва убиеца на майка си. Да те преследва местната мутра и да ти взриви „опелчето”, с изтърканите гуми. Да се окаже, че брат ти, вместо тираджия в Канада, е бил в затвора. Да видиш дулото на пистолет в челото си и последният ти вик да е БЯГАЙ.

Да избягаш от дома си, защото брат тие откраднал парите, които събираш за фотоапарат, да качиш в колата си първиязакъсал на пътя, да целунеш гаджето му и да откриеш в джоба си часовник,причина за убийство. Да се влюбиш в готино русо момиче,което издирва убиеца на майка си. Да те преследва местната мутра и да ти взриви„опелчето”, с изтърканите гуми. Да се окаже, че брат ти, вместо тираджия вКанада, е бил в затвора. Да видиш дулото на пистолет в челотоси и последният ти вик да е БЯГАЙ.

Един спрялчасовник започва да отброява времето назад за 19-годишния Дилинджър.  Всичко това може да гледате в българския игрален филм "Бягай" на 21 април от 18 часа в ДТ "Адриана Будевска".

В ролите: Матей Генчев, СимонаМилушева, Йордан Босев, Десислава Димова, Галин Гочев, Божидар Костадинов, Неда Спасова, Максим Генчев, Йордан Георгиев; Режисьор исценарист: Матей Генчев; Оператор: Василена Горанова; Продуцент: Матей Генчев;Изпълнителен продуцент: Десислава Ковачева; Продукция: FEP PRODUCTIONS и DEMAFILM 

Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега