Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Служители на Областна администрация на курсове с европари

Служители на Областна администрация на курсове с европари

Областна администрация ще повиши квалификацията на служителите си с европари. Това стана ясно днес от презентация на главния секретар по проект “Компетентни, ефективни и мотивирани за работа служители в Областна администрация Бургас” – Севим Неджатиева. 51 от служителите на структурата ще преминат обучения в сферата на своята компетентност и индивидуален потенциал. Стойността на проекта е 81 660 лв., а периодът за неговото изпълнение – 12 месеца.

Областна администрация ще повишиквалификацията на служителите си с европари. Това стана ясно днес отпрезентация на главния секретар по проект “Компетентни, ефективни и мотивираниза работа служители в Областна администрация Бургас” – Севим Неджатиева. 51 отслужителите на структурата ще преминат обучения в сферата на своята компетентности индивидуален потенциал. Стойността на проекта е 81 660 лв., а периодът занеговото изпълнение – 12 месеца.

В рамките на проекта е заложено исъздаването на база данни в страницата за електронен обмен на администрацията,която ще съдържа материали и казуси от проведените обучения. След преминатообучение всеки служител ще подготви подробен отчет и материали, с които ще седопълва базата данни. По този начин работещите в администрацията ще иматвъзможност и за самообучение по теми, които представляват интерес за тях.

„Развитието на човешките ресурси еприоритет на  всяка организация,която  цели да усъвършенства и повишаваефективността на работата си. Именно служителите са движеща сила за успешнотоизпълнение на функциите, които закона ни вменява. Затова този проект е важен,както за ръководството, така и за всички работещи в администрация“ - каза приоткриването заместник областния управител Евгени Врабчев.

Проект “Компетентни, ефективни и мотивираниза работа служители в Областна администрация Бургас” се осъществява по ОП „Административенкапацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега