Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Таря Турунен и две немски метъл банди на сцената на тазгодишния "Summer Chaos"

Таря Турунен и две немски метъл банди на сцената на тазгодишния "Summer Chaos"

Фестивалът "Summer Chaos" 2017 ще се състои на 31-ви юли.

И тази година почитателите на рока ще имат възможността да се срещнат с някои от най-големите имена в жанра. Фестивалът "Summer Chaos" 2017 ще се състои на 31-ви юли, като домакин отново ще бъде Стадион "Лазур".

Днес организаторите обявиха и първите имена в тазгодишната фестивална програма. В третото издание на "Летния хаос" ще се включат кралицата на метъла Таря Турунен, както и класиците на немския тежък жанр KREATOR и CREMATORY. Предстои и обявяването на още две групи, които ще се качат на сцената на бургаския рок фест.

Фестивалът ще стартира в 15:00 часа. Билетите са в продажба от днес. Пропуски можете да откриете в мрежата на Тикетпро. До края на месец юни те ще се продават на промоционална цена от 70 лева. След това ще струват по 80 лева.


Гостуването на Таря в  Бургас  е част от европейското й турне "The Shadow Shows", което стартира през октомври 2016 г, а последните потвърдени дати за момента, са през ноември 2017 г. в Южна Америка.  На 31 юли българските фенове на финландката ще могат да се насладят на живите изпълнения на композиции от наскоро издадените продукции, както и добре познатите класики.

Германците от KREATOR се смятат за едни от основоположниците на траш течението в метъла. Създадени в далечаната 1982 г., днес групата има зад гърба си 16 студийни албума и милиони фенове по цял свят. Стилът им се отличава със скоростни рифове и режещи акорди. Участието на KREATOR на Summer Chaos 2017 е част от турнето им, промотиращо издаването на най-новия албум на бандата  - „Gods of Violence“.

Готик-индъстриъл ветераните CREAMTORY носят титаничната сила на тежкия метален звук вече над четвърт век.  Всеки от албумите им звучи новаторски и различно, а самата банда отдавна е надраснала класическите очертания на „готик-метъл” пространството, за да се отличи като безпогрешно разпознаваема. През април 2016 г излезе последният албум на групата – „Monument“, част от който българските фенове ще чуят по време на Summer Chaos 2017.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега