Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добра новина: УМБАЛ „Дева Мария“ закри COVID отделението си

Добра новина: УМБАЛ „Дева Мария“ закри COVID отделението си

Добрата новина идва след като в последните дни в болницата за лечение не е постъпил нито един пациент с коронавирус, а обстановката в страната постепенно се нормализира.

От тази седмица университетска болница „Дева Мария“ се връща към нормален ритъм на работа и закрива COVID отделението си. Това съобщиха от здравното заведение. Отделенията, които бяха намалили легловата си база в последните месеци, за да отговорят на нуждата на нарастващия брой болни с коронавирус,вече работят на пълен капацитет.

Добрата новина идва след като в последните дни в болницата за лечение не е постъпил нито един пациент с коронавирус, а обстановката в страната постепенно се нормализира. През изминалото денонощие едва 236 са положителните проби в България при 13 258 теста или 1,78%. От ръководството на университетска болница „Дева Мария“ съобщават, че остават в готовност да разкрият отново COVID отделение, в случай на нужда и благодарят на всички лекари и медицински сестри, които се включиха в борбата с вируса.

Същевременно продължава да работи имунизационният кабинет в медицински център „Света София“, където желаещите могат да се ваксинират всеки работен ден без запазване на час с ваксина по избор.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега