Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Габриел спечели за втори път наградата "Евродепутат на годината"

Мария Габриел спечели за втори път наградата "Евродепутат на годината"

Тя е единственият български евродепутат, печелил два пъти престижната награда - през 2013 г. бе отличена с приза в категория „Равенство на половете“.

Зам.-председателят на Групата на ЕНП вЕвропейския парламент и ръководител на българската делегация в групата МарияГабриел бе удостоена с високото отличие "Евродепутат на годината 2016" вкатегория „Развитие“ на специална церемония в Брюксел. Тя е единственият български евродепутат, печелил два пъти престижнатанаграда - през 2013 г. бе отличена с приза в категория „Равенство на половете“.

Зам.-председателятна Групата на ЕНП по въпросите на Средиземноморието, Северна Африка и БлизкияИзток е призната като един от най-активните членове на Европейския парламент спринос за насърчаването на цялостна и последователна европейска политика за международноразвитие. Усилията й са концентрирани за постигане на съгласуваност междувътрешните и външните политики на ЕС, за идентифициране съвместно с партньорскитестрани на ограничен брой приоритети за постигане на по-конкретни резултати, завключването на жените в изграждането на мира и развитието.

Призът на сп. "Parliament Magazine" е учреден като признание за постижения на евродепутати, имащи пряко отражение върху живота на европейските граждани.  МарияГабриел благодари за признанието, подчертавайки колко е важна екипната работаза постигането на резултати.

„Щастлива съм, че работата и визията ми заевропейската политика за международно развитие са подкрепени от колегите ми.Основните приоритети, за чието реализиране работя, са тесни връзки междусигурност и развитие, засилено участие на жените на всички нива, инвестиции заобразование, фокусиране на Европейския фонд за развитие в по-малко на бройприоритети, насърчаване на повече европейски граждани да участват в политикатаза развитие", заяви Мария Габриел при връчването на наградата.

Тази награда е признание, но и по-голяма отговорност. Тя ми давадопълнителен стимул да продължавам да работя за последователна политика за международноразвитие, която е инвестиция в сигурността на европейските граждани“, добави българският евродепутат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега