Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На Daft Punk им "излезе късметът" - грабнаха цели четири награди Грами

На Daft Punk им "излезе късметът" - грабнаха цели четири награди Грами

На електронното дуо Daft Punk, което се прочу с колаборацията с Фарел Уилямс „Gеt lucky“, определено му „излезе късметът“ - французите грабнаха четири награди Грами – за песен на годината, за албум, за най-добра поп група, както и за най-добър електро/денс албум. Наградата за дебют отиде при Macklemore & Ryan Lewis. С отличия за албумите си се разписаха и Бруно Марс, Майкъл Бубле, Риана и Алиша Кийс.

На електронното дуо Daft Punk, което се прочу с колаборацията с ФарелУилямс „Gеt lucky“, определено му„излезе късметът“ -  французите грабнахачетири награди Грами – за песен на годината, за албум, за най-добра поп група,както и за най-добър електро/денс албум. Наградата за дебют отиде при Macklemore& Ryan Lewis. С отличия за албумите си се разписаха и Бруно Марс, МайкълБубле, Риана и Алиша Кийс.

Официален говорител на Daft Punk бе самият Фарел Уилямс, който приенаградата от тяхно име. Не, не че французите отсъстваха – те излязоха насцената, но, както винаги, маскирани като роботи. В качеството си на техен продуцент,Фарел прие наградата „от името на роботите“ и „благодари на семействата им“ оттяхно име. След това добави: „Е, обзалагам се, че Франция наистина се гордее стези момчета в момента“.

Джей Зи получи 19-ата си награда Грами за съвместната сиработа с Джъстин Тимбърлейк и песента „Holy Grail“. Рапърът посвети статуетката на дъщеряси Блу Айви. Тимбърлейк от своя страна също се „разписа“ с две победи -  категорията за R&B песен с Pusher Love Girl и видеоклип за Suit & Tie.Сред изпълнителите на Гала вечерта бе Пинк, която непросто представи на сцената хита си Try, но и изтанцува хореографията от клипа,впечатлявайки публиката със сложните поддръжки.

На всички победители - да са им честити наградите, а за вас - специален поздрав с песента победител:

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/5NV6Rdv1a3I frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега