Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Oткриха Европейски информационен център в Бургас

Oткриха Европейски информационен център в Бургас

Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел откри официално свой Европейски информационен център в Бургас. Той се намира на ул. „Конт Андрованти” 5, където се помещава и централата на ПП ГЕРБ.

Ръководителятна българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент изам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел откри официално свойЕвропейски информационен център в Бургас. Той се  намира на ул. „Конт Андрованти” 5, където сепомещава и централата на ПП ГЕРБ.  

„В Бургасвинаги съм се чувствала добре, за което благодаря на кмета Николов, набургазлии и всички вас. Бургас е  един отонези градове в Европа и в света, в които щом веднъж си стъпил, винаги севръщаш. Това е заслуга на кмета на града, на неговия екип и на всички гражданиБургас да е един прекрасен град за живот и инвестиции. Неслучайно и наевропейско ниво това се усеща, тази година Бургас е европейски град на спорта, тойе винаги и в челнитe позициина класации за най-добър град за живеене. Това показва ясно какви трябва дабъдат и задачите на Центъра, защото той ще черпи опит от това какво се случва вобластта. Там, където са обединени усилията на институциите и на гражданите,развитието се случва. Искам да споделя уважението си към тези, които преди менса имали информационен център - ние всички сме част от голямото семейство наГЕРБ и ЕНП”, сподели Мария Габриел.  

Тяпредстави пред всички Магдалена Виденова, удостоена с награда в ученическияконкурс, който организира всяка година, въпреки че не попадаше в нито една отконкурсните възрастови категории. Петокласничката впечатли журито със знания и подумите на Мария Габриел,  Магдалена е символна Бургас.  „Надявам се с дейността на Информационнияцентър да имаме имаме още такива поводи за гордост. Нека той се превърне в оживеносредище за обмен на идеи и предложения. Инфоцентърът е още една гореща  пресечна точка на интересите на бургазлии, нахората от областта, на България с интересите на Европа”, допълни Мария Габриел. 

Кметът наБургас Димитър Николов поздрави Мария Габриел за инициативата. „Беше направеношироко допитване в структурите на ПП ГЕРБ в област Бургас. Всички общинскиструктури с голямо мнозинство гласуваха и подкрепиха именно Мария Габриел дабъде поканена да открие своя офис в Бургас заради многобройните партньорства, коитотя оказваше и преди това”, заяви кметът Николов.  Поздравленияотправи и зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Още отначало в ППГЕРБ видяхме потенциала на Мария Габриел. Гордеем се, че беше избрана за„Евродепутат на годината 2013” за работата й за защита правата на жените иравенството между половете. Мария е човекът, който още от първия си мандат в Европейскияпарламент открива множество информационни офиси в цялата страна. Вярвам, че стози Информационен център ще се създаде още по-открита и топла връзка сжителите на Бургас”, коментира Цветанов.         

Мария Габриел бе поздравена и отдвама от най-известните пчелари в област Бургас – Манол Тодоров и Кирил Киров,които изразиха своята голяма благодарност за подкрепата и усилията, койтоевродепутатът полага за българските пчелари.   Министър Ивелина Василева благодарина Мария Габриел, че е избрала Бургас за следваща своя кауза „Лично съм сеубедила в нейните качества, в каузите, които защитава и нейната всеотдайност.Днес тук ни събира Бургас и пред вас наистина е един отбор, в които част са ижителите на града, и медиите. Убедена съм, че Инфоцентърът ще има своето мястов обществения живот на Бургас.” 

Министър Десислава Таневакоментира, че ако в България и Европа има емблема за сектор „Пчеларство”, товае Мария Габриел. Тя благодари за подкрепата й в сектор „Земеделие” и заяви, чеочаква още позитивни събития за страната ни.  Своитеблагодарности за инициативността и избора в Бургас да се намира пореднияинформационен център изказа и областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. Тойподари на евродепутата Мария Габриел икона на Свети Николай Чудотворец, пазителна морския град.  

Събитието уважиха още народнипредставители от ГЕРБ, зам.-областният управител Владимир Крумов, представителина младежки организации и общински съветници. В Инфоцентъра гражданите ще могатда получават най-актуалната информация за дейността на Европейския парламент идругите европейски институции, както и за възможностите, които ни предоставячленството в ЕС. Той ще работи от понеделник до петък, от 09.00 ч. до 18.00 ч,а местен сътрудник в него ще бъде Ясен Проданов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега