Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стивън Тайлър скастри Тръмп заради песента "Dream on"

Стивън Тайлър скастри Тръмп заради песента "Dream on"

Фронтменът на "Aerosmith" Стивън Тайлър се обърна към кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп с официално писмо, в което го моли да спре да използва песента "Dream on" в кампанията си. Документът, съставен от адвокатите на рок звездата, посочва, че бизнесменът няма никакви права върху хитовата балада и не може да я включва в проявите си.

Фронтменът на "Aerosmith" Стивън Тайлър се обърна към кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп с официално писмо, в което го моли да спре да използва песента "Dream on" в кампанията си, предават световните агенции. Документът, съставен от адвокатите на рок звездата, посочва, че бизнесменът няма никакви права върху хитовата балада и не може да я включва в проявите си.

Макар Тайлър да е регистриран републиканец, а отношенията между двамата често да са определяни като приятелски, очевидно рок звездата е готова дори да се яви в съда заради "Dream on". Правните му съветници подчертават, че ако парчето не изчезне от плейлиста на изявите на Тръмп, те ще потърсят помощта на закона.

Според адвокатите на Стивън Тайлър, в молбата няма нищо лично срещу Доналд Тръмп или кандидатурата му за президент. Става въпрос за авторски права, както и за грешното впечатление, което парчето оставя у гражданите, че Тайлър и "Aerosmith" са част от кампанията и официално подкрепят кандидата за държавен глава.

Междувременно, Тръмп вече има опит с подобни предупреждения, след като такова писмо изпратиха и други артисти като Нийл Янг и R.E.M. Майкъл Стайп обаче бе доста по-рязък, докато Нийл Янг подчерта, че на първо място е канадски жител, а освен това подкрепя друг кандидат за президент на САЩ.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/zthQPe41w24 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега