Утре "КинеДок" представя хърватската лента "Докато дишам, се надявам"

Автор: "PoligrafF", от 20.02.2019 0
Автор на филма от 2016-а година е режисьорът Pero Kvesić.

Утре международният проект за авторско документално кино “КинеДок” ще представи хърватската лента “Докато дишам, се надявам”. Автор на филма от 2016-а година е режисьорът Pero Kvesić.

“Dum spiro spero”, от латински - “докато дишам, се надявам”, е мото на всички, които отказват да се предадат до последния си дъх. Aвторът е успешен писател и този негов първи филм е на нивото на литературните му постижения. Есеистичен разказ за изгубването на сила и силата да се справиш със загубата, разгледан през призмата на ежедневието, книгите и смъртта.

Прожекцията ще се състои утре вечер (21-ви февруари) от 18:30 часа в КЦ “Морско казино”. Входът е свободен.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Дъждовно ни е...
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите Евроизбори?

Да По-скоро да Не По-скоро не Още не съм решил
виж резултатите или