Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

СДС - Бургас номинира д-р Георги Митев за водач на листата за местния вот

СДС - Бургас номинира д-р Георги Митев за водач на листата за местния вот

Местната структура на партията заяви, че единодушно застава зад началника на ОДБХ "в защита на демократичността и законността в държавата".

СДС - Бургас номинира д-р Георги Митев за водач на листата за местния вот. В декларация, разпространена до медиите, местната структура на партията заяви, че единодушно застава зад началника на ОДБХ "в защита на демократичността и законността в държавата".

Повод за вълната от подкрепа е разследването на ГДБОП и прокуратурата за организирана престъпна група за искане и получаване на подкупи. Както вече Ви информирахме, д-р Митев е обвинен в това, че е бил ръководител на предполагаемата престъпна група.

От СДС са категорични, че водач може да бъде само д-р Митев. Колегите му от партията го определят като "доказан професионалист, който работи със сърце и винаги е показвал, че може да се справи успешно и в най-критичната ситуация", което станало и причина за единодушната му номинация.

"С избора си осъждаме показната акция и внушаването на виновност преди съдът да се е произнесъл. Ние искаме Бургас да продължи да бъде град на свободни и мислещи хора, в държава с ясно разделение на властите. Нищо извън това не може да бъде наречено демократично", пишат още в декларацията си от СДС - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега