Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Абумелих към антиваксърите: Не използвайте името на баща ми, нито моето във вашата пропаганда!

Абумелих към антиваксърите: Не използвайте името на баща ми, нито моето във вашата пропаганда!

Днес е ден 7, откакто почина д-р Хусеин Абумелих - баща ми, искам да благодаря на всички, които дойдоха на погребението, изпратиха цветя, съобщения... Уверявам, че неговите дела ще бъдат продължени", коментира Семир Абумелих.

"Антиваксърски групи използват случая с баща ми, за да промотират, че е починал след ваксиниране. Това са глупости! Ще помоля тези, които са анти ваксините, да са живи и здрави, това си е тяхно право, но да не използват името на баща ми, нито моето име в тяхната теза. Ние не сме част от вашата пропаганда! Моля Ви съвсем учтиво – всички, които сте качили снимки на баща ми и промотирате, че той е починал от ваксина – да бъдат махнати. Това е изключително неуважение към него, към мен, към всичките му близки. Причината за неговата смърт е съвсем друга, няма да обяснявам, няма да казвам каква е, не е ваша работа изобщо. Но предупреждавам, че няма да позволим никой да ни ползва в никакви антиваксърски движения. Надявам се да сте ме разбрали с една дума, защото втора няма да има!" Това заяви собственикът на УМБАЛ „Дева Мария“ в Бургас Семир Абумелих. 

„Днес е ден 7, откакто почина д-р Хусеин Абумелих - баща ми, искам да благодаря на всички, които дойдоха на погребението, изпратиха цветя, съобщения... Уверявам, че неговите дела ще бъдат продължени. Семейството няма да спрем това, което той започна, а ще го развием. Хората, които го познаваха знаят, че беше добър човек, помагаше на много и в това ще се постараем да сме му последователи и да продължим с делата му.“, каза още Семир Абумелих.

Припомняме, че д-р Хусеин Абумелих, основател и собственик на университетска болница „Дева Мария“ и медицински център „Света София“ в Бургас, ни напусна на 18 февруари на 85-годишна възраст. Д-р Абумелих е роден през 1936 г. в Ирак. Изучава медицина в България и през 1966 г. сключва брак с бургазлийката Недялка Минчева. През 1991 г. се връща за постоянно в България и години по-късно поставя основите на нов тип здравеопазване в Бургас, създавайки медицински център „Света София“. Верен на любовта си към медицината, няколко години по-късно заедно със сина си Семир Абумелих правят следващата крачка и основават многопрофилната болница за активно лечение „Дева Мария“. 

Публикувахте от Семир Абумелих в Сряда, 24 февруари 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега