Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД осъди депутат от БСП за клевета

Изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД осъди депутат от БСП за клевета

Изпълнителният директор на “Слънчев бряг“ АД Златко Димитров осъди на последна инстанция депутата от БСП Атанас Зафиров за клевета.Присъдата е произнесена от Бургаския окръжен съд и е окончателна. Припомняме, че заведеното дело бе в следствие на участие на г-н Зафиров в предаването “Тази сутрин” по бТВ на 01.11.2013 г., където той нарича Златко Димитров със станалото нарицателно наименование “калинка”.

Изпълнителният директор на “Слънчев бряг“ АД ЗлаткоДимитров осъди на последна инстанция депутата от БСП Атанас Зафиров заклевета.Присъдата е произнесена от Бургаския окръжен съд и е окончателна.Припомняме, че заведеното дело бе в следствие на участие на г-н Зафиров впредаването “Тази сутрин” по бТВ на 01.11.2013 г., където той нарича ЗлаткоДимитров със станалото нарицателно наименование “калинка”.   

„Високата трибуна,която медиите предоставят на говорители, трябва да бъдеуважавана. Аудиторията заслужава да чува аргументирани изказвания, подкрепени сдоказателства. Правото на свободно изразяване на мнение не може да се използва,за да увреди доброто име на другиго.“, коментира Златко Димитров и допълва,че „Целта ми беше да изчистя доброто сииме, което бе умишлено накърнено с изказване на депутат на БСП. Ще даряприсъдените ми 500 лева обезщетение на национално известна фондация, коятоподкрепя развитието на талантливи деца в България“, завършва изпълнителниятдиректор на „Слънчев бряг“ АД.  

По делото са представени доказателства, че ЗлаткоДимитров е завършил висше образование в Икономически университет Варна,специалност “Счетоводство и контрол”. Представени са данни за професионална мукариера, за неговото израстване по всички нива на йерархията, както иутвърждаването му през годините като ръководител.

В Решението на Бургаскияокръжен съд се казва, че с употребата на израза “калинка” Атанас Зафиров енакърнил честта и достойнството на Златко Димитров. Думите на народнияпредставител са квалифицирани, като противозаконни по смисъла на чл. 45 от ЗЗД. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега