Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидат-депутати от "БСП лява България" дариха ученически раници на първокласници

Кандидат-депутати от "БСП лява България" дариха ученически раници на първокласници

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП лява България“ участваха в откриването на учебната година в различни училища в областта. Те закупиха ученически раници за първокласници от социално слаби семейства от община Царево, които бяха доставени за децата през вчерашния ден.

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП лява България“  участваха в откриването на учебната година в различни училища в областта. Те закупиха ученически раници за първокласници от социално слаби семейства от община Царево, които бяха доставени за децата през вчерашния ден.

Водачът на листата на „БСП лява България" Петър Кънев и лидерът на социалистите в Бургас Евгений Мосинов изпратиха поздравителни картички по повод първия учебен ден до ръководствата на всички училища и детски градини на територията на Община Бургас.

Днес продължават срещите с избиратели в региона. Предизборни събрания ще има в село Тополица, община Руен, в селата Аспарухово и Черково, община Карнобат. В Бургас ще се състои среща с представители на „Съюз на собствениците - Слънчев бряг“.

В края на деня  част от кандидатите за депутати от листата на „БСП лява България“ ще бъдат в град Малко Търново, където ще представят акцентите в регионалната програма на коалицията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега