Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Слънчев бряг" АД стартира летния сезон с 5-часов концерт

"Слънчев бряг" АД стартира летния сезон с 5-часов концерт

С 5-часов концерт в петък вечер "Слънчев бряг" АД даде старт на летния сезон в курортния комплекс. Главната алея пред хотел „Кубан” събра хиляди туристи, гости от административния и бизнес елит, дошли да станат част от традиционната церемония, с която всяка година започва лятото в най-големия курорт на България.

С дегустация на български вина,програма за всички туристи и мощна заря, в Слънчев бряг откриха новиятуристически сезон. Представители на властта и собственици на хотели в Слънчевбряг уважиха поканата на „Слънчев бряг” АД и бизнес асоциация „Слънчев бряг” иминаха по червения килим, за да поставят символично началото на лято 2013. 

По традиция за успешен старт насезона бе отслужена молитва. С приветствена реч към гости и туристиизпълнителният директор на „Слънчев бряг” АД Златко Димитров благодари навсички за присъствието и обеща и този сезон Слънчев бряг да се докаже католоялен и стриктен домакин. „Слънчев бряг е стандарт в туризма, а това правинашата отговорност още по-голяма.” заяви Димитров.

„През годините държавата евложила милиони левове в изграждането на комплекса, неговата инфраструктура, впопуляризирането му по света. Сега курортът е преобразен. Летовниците ще дойдаттук защото знаят, че ще намерят желан оазис край романтичния морски бряг,удобствата на луксозните хотели и най-вече сърдечността на хората, които ще гипосрещнат.” Областният управител на БургасСевдалина Турманова и нейният заместник- Атанас Терзиев бяха сред първите,които поздравиха присъстващите с откриването на новия летен сезон.

АнгелПалийски, председател на бизнес асоциация „Слънчев бряг” призова всички, откоито зависи лятото в курорта да мине добре, да си подадат ръце и да бъдатзаедно.За първи път сцената бе изнесенадиректно на главната алея, за да могат туристите да станат част от големиякупон. Всеки от участниците в програмата олицетворяваше едно от лицата наСлънчев бряг.

Невероятните момичета от струнен квартет „ИНТРО” разказаха закласическия чар на курорта, който с всяка година се осъвременява подаранжимента на десетки модернистични сгради. Как Слънчев бряг не спи и е готовда танцува до изнемога показаха талантливите танцьори на танцово студио „Дюн”.Надеждата на българската клубна музика Веси Бонева доказа защо Слънчев бряг всепо-често е сравняван с Ибиза и с всяка година печели все повече фенове наклубния живот.

А за да подчертаят, че всичко това е България, а Слънчев бряг елятната визитка на страната ни, излязоха уникалните Стунджи и Елица. Освен свпечатляваща смесица от традиционен фолклор и модерно звучене, най-известнотодръм дуо на България грабна сърцата на публиката и с невероятното изпълнение натарамбука на петгодишния Иван от Приморско, когото поканиха на сцената. Веднагаслед тях мощна заря символично показа как Слънчев бряг е готов винаги даизбухне в цвят и огнени емоции. 

С български лайтмотив се отличи икоктейлът за официалните гости, за които Националната лозаро-винарска камараорганизира дегустация на вина и спиртни напитки, отличени на най-високитемеждународни форуми.  По думите на Златко Димитровсезонът се очертава да бъде много успешен. По данни от летището заявенитечартъри са с 3-4% повече от миналата година. Димитров напомни, че 10 юни едатата, от която правилата за движение и достъп в курорта влизат с пълна силаслед десетдневен гратисен период. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега