Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков обвини мнозинство на ГЕРБ в местния парламент в цензура

Живко Табаков обвини мнозинство на ГЕРБ в местния парламент в цензура

Общинският съветник от Движение България на гражданите Живко Табаков обвини мнозинство на ГЕРБ в местния парламент в цензура. Това стана по време на днешната сесия. Причината е, че две негови докладни записки не са включени в дневния ред.

Общинският съветник от ДвижениеБългария на гражданите Живко Табаков обвини мнозинство на ГЕРБ в местнияпарламент в цензура. Това стана по време на днешната сесия. Причината е, че двенегови докладни записки не са включени в дневния ред. Едната от тях касаеподмяна на осветлението по Крайбрежната алея, а другата е свързана с изготвяне на Наредба, касаеща техническата инфраструктура.

„Все е било цензура и ченгеджийски похвати, но ГЕРБ стигна апогея си. В нагласени сценарии няма да участвам, затованапуснах сесията на Общински съвет днес. Две мои важни докладни записки не влязоха в дневния ред под претекст, че саизпратени за становище до администрацията на Община Бургас. С еднотопредложение настоявах за подмяна на осветлението по Крайбрежната алея вМорската градина, а с другото - изготвяне на Наредба, касаеща техническатаинфраструктура. При подготовката на първата докладна проведох няколко консултациис представители на администрацията, включително и с г-жа Чанка Коралска,зам.-кмет по строителството. Сега не ми е известно какво трябва да се случи -г-жа Коралска да изготви становище на собственото си становище ли? Ясно е, чемнозинството общински съветници са “маши”, но скоро наистина ще вадят самовъглени. Апропо - Общината трябваше вече да е подменила въпросното осветление.Срам!“, написа в социалната мрежа Табаков след  като напусна залата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега