Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Две нови звездни бебета проплакаха в бургаската МБАЛ "Дева Мария"

Две нови звездни бебета проплакаха в бургаската МБАЛ "Дева Мария"

Две известни предприемачески семейства в Бургаско се сдобиха с дъщерички, които проплакаха за първи път в АГ отделението на МБАЛ "Дева Мария". Двете момиченца влизат в списъка със звездни бебета, появили се на бял свят в бургаската болница.

Две известни предприемачески семейства в Бургаско се сдобиха с дъщерички, които проплакаха за първи път в АГ отделението на МБАЛ "Дева Мария". Двете момиченца влизат в списъка със звездни бебета, появили се на бял свят в бургаската болница.

Едното от тях е малката Симона. Неин баща е собственикът на Мелницата и Хлебозаводав Айтос, и председател на СДС в града Стоян Колев, който стана баща за трети път. Съпругатаму Петя го дари с дъщеричка, която кръсти на него.

Малката Симона, чието име в превод отеврейски означава „мила с Бог”, се роди по естествен път с перфектните мерки3260 грама и 52 см. Момиченцето проплака във вещите ръце на началника на АГО д-рВалентин Ирмов и старшата акушерка на отделението Янка Ченешева.

„В МБАЛ „Дева Мария” получихмедоверието, че всичко ще се случи по най-добрия начин, който един родител исказа детето си. Благодарим на целия екип за професионализма, доброто отношение иотзивчивостта”, сподели гордият татко.

На д-р Ирмов се довериха и бившият търговскидиректор на „Черноморско злато” – Поморие, сега мениджър във виненатаиндустрия, Панайот Николов и съпругата му. Въпреки че проследява цялата сибременност във Варна, Жени избира да роди в МБАЛ „Дева Мария”. 

„Условията в тази болница наистина санай-добри, но сме впечатлени и от внимателното отношение на целия персонал”,сподели Жени, която редовно посещава и училището за бъдещите и настоящиродители „Биберон”.

Първородната им дъщеричка Анна също се роди по естествен път, с мерки 3330 грама и 53 см.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега